Rūšinės arbatos ir Kombučia

„Tealure“ buvo įkurta siekiant atrasti natūralias ir skaniausias Nepale ir Japonijoje augančias arbatas ir dalintis jomis su arbatos mėgėjais iš viso pasaulio. Mes dirbame tik su mažais šeimos valdomais ūkiais. Remiame inovacijas bei pasišventimą kokybei, todėl įsigyjame tik rūšines arbatas. Kiekviena mūsų pasirinkta arbata turi unikalų skonį ir stilių, atspindi arbatos kilmę, įvairovę, derliaus ir ūkininkų gamybos metodą.

Nuo 2018 metų gaminame Kombučia, kuri yra neapdorotas natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Kombučia, turinti daugiau nei 2200 metų istoriją, pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą. Šis gyvas gėrimas gaminamas gerųjų bakterijų ir mielių pagalba ir yra vartojamas ir vertinamas dėl savo probiotinių savybių ir išskirtinio skonio. „Tealure“ Kombučia yra nepasterizuota ir gaminama iš rūšinių arbatų, kurios atkeliauja tiesiai iš Himalajų kalnų Nepale. Tai mūsų gėrimui suteikia dar unikalesnį skonį.

Ernestas Klevas
„Tealure“ įkūrėjas
ernestas@tealure.com