Baltoji arbata

  • WHITE DEMURE BALTOJI ARBATA
    Pakuotė
    Biri
    Atraskite
    Perkamiausios
    Kolekcijos
    Sezoninės
    Skonis
    Gėliškas
    Kilmės šalis
    Nepalas
    Arbatos rūšis
    Baltoji
    Regionas
    Ilamas, Nepalas
    Augimo aukštis
    1800m.
    Skonis
    Gaivus, saldžiai žoliškas
    Puodelio kaina
    € 0,20

    Subtili pavasarinių lapelių baltoji arbata iš Himalajų.
     

    2.50  - 54  su PVM
    SILVER NEEDLES BALTOJI ARBATA
    Pakuotė
    Biri
    Atraskite
    Retos arbatos
    Skonis
    Gėliškas
    Kilmės šalis
    Nepalas
    Arbatos rūšis
    Baltoji
    Regionas
    Ilamas, Nepalas
    Augimo aukštis
    1400m.
    Skonis
    Šviežios žolės, medaus
    Puodelio kaina
    ~ € 0,30

    Baltoji arbata pagaminta tik iš pačių arbatos krūmo viršūnėlių. 

    3.50  - 82.80  su PVM
    SUMMER WHITE BALTOJI ARBATA
    Pakuotė
    Biri
    Kolekcijos
    Sezoninės
    Skonis
    Gėliškas
    Kilmės šalis
    Nepalas
    Arbatos rūšis
    Baltoji
    Regionas
    Ilamas, Nepalas
    Augimo aukštis
    1900m.
    Skonis
    Delikatus, gėliškas
    Puodelio kaina
    ~ € 0,30

    Nepalietiška baltoji arbata, kurios skonyje susipina gėlių ir šviežios žolės niuansai.

    2.50  - 54  su PVM
  • Baltoji arbata yra gaminama iš jauniausio arbatos krūmo pumpurėlio ir vieno mažiausio lapelio nuskinto nuo kininio arbatmedžio. Baltoji arbata yra švelniausio ir lengviausio skonio iš visų arbatos rūšių, todėl puikiai tinka subtilaus arbatos skonio ieškantiems žmonėms. Baltoji arbata gaminama iš to paties augalo kaip ir juodoji, žalioji arbata, tačiau lapai apdorojami skirtingai. Baltąją arbatą nesudėtinga apibūdinti, išskirti iš kitų, tačiau pagaminimas reikalauja kruopštumo bei atidumo. Baltosios arbatos gamybai naudojami lapeliai yra skinami prieš arbatos pumpurui išsiskleidžiant. Dažniausiai pasitaikantis skynimo būdas – neišsiskleidęs pumpuras ir vienas arbatos lapelis. Nuskinti lapeliai turi atitikti griežtą standartą ir būti atitinkamo ilgio. Baltosios arbatos magija slypi paprastume. Kadangi šios arbatos gamybai yra naudojama jauniausia arbatos krūmo dalis, o apdirbimo procesui taikomas natūralus vytinimas ir džiovinimas, baltoji arbata yra delikati, subtili, pasižyminti medaus saldumu bei gėlišku aromatu.