Baltoji arbata
-
1 - 3 iš 3WHITE DEMURE BALTOJI ARBATAPakuotėBiri
AtraskitePerkamiausios
KolekcijosSezoninės
SkonisGėliškas
Kilmės šalisNepalas
Arbatos rūšisBaltoji
RegionasIlamas, Nepalas
Augimo aukštis1800m.
SkonisGaivus, saldžiai žoliškas
Puodelio kaina€ 0,20
Subtili pavasarinių lapelių baltoji arbata iš Himalajų.
2.50 € - 54 € su PVMSILVER NEEDLES BALTOJI ARBATAPakuotėBiri
AtraskiteRetos arbatos
SkonisGėliškas
Kilmės šalisNepalas
Arbatos rūšisBaltoji
RegionasIlamas, Nepalas
Augimo aukštis1400m.
SkonisŠviežios žolės, medaus
Puodelio kaina~ € 0,30
Baltoji arbata pagaminta tik iš pačių arbatos krūmo viršūnėlių.
3.50 € - 82.80 € su PVMSUMMER WHITE BALTOJI ARBATAPakuotėBiri
KolekcijosSezoninės
SkonisGėliškas
Kilmės šalisNepalas
Arbatos rūšisBaltoji
RegionasIlamas, Nepalas
Augimo aukštis1900m.
SkonisDelikatus, gėliškas
Puodelio kaina~ € 0,30
Nepalietiška baltoji arbata, kurios skonyje susipina gėlių ir šviežios žolės niuansai.
2.50 € - 54 € su PVM -
Baltoji arbata yra gaminama iš jauniausio arbatos krūmo pumpurėlio ir vieno mažiausio lapelio nuskinto nuo kininio arbatmedžio. Baltoji arbata yra švelniausio ir lengviausio skonio iš visų arbatos rūšių, todėl puikiai tinka subtilaus arbatos skonio ieškantiems žmonėms. Baltoji arbata gaminama iš to paties augalo kaip ir juodoji, žalioji arbata, tačiau lapai apdorojami skirtingai. Baltąją arbatą nesudėtinga apibūdinti, išskirti iš kitų, tačiau pagaminimas reikalauja kruopštumo bei atidumo. Baltosios arbatos gamybai naudojami lapeliai yra skinami prieš arbatos pumpurui išsiskleidžiant. Dažniausiai pasitaikantis skynimo būdas – neišsiskleidęs pumpuras ir vienas arbatos lapelis. Nuskinti lapeliai turi atitikti griežtą standartą ir būti atitinkamo ilgio. Baltosios arbatos magija slypi paprastume. Kadangi šios arbatos gamybai yra naudojama jauniausia arbatos krūmo dalis, o apdirbimo procesui taikomas natūralus vytinimas ir džiovinimas, baltoji arbata yra delikati, subtili, pasižyminti medaus saldumu bei gėlišku aromatu.