SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.

  • SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.

    Kaina 26  su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.

    Vieno butelio tūris – 750 ml.

     

     „Single Tea Kombucha“ – ypatingas „Tealure“ įkūrėjo Ernesto kūrinys. Tai riboto leidimo kombučios serija iš retų, šviežių, tiesiai iš smulkių ūkių atkeliavusių arbatų.

     

    Laikyti šaltai!

  • 2024 m. II ketvirčio kalendorius:
     

    Kombučia #1

    Silver needless. Labai subtili kombučia, fermentuota iš arbatos, kuri buvo pagaminta iš viršutinių arbatos krūmo pumpurų surinktų vėlyvo pavasario rytmečiais. Rūpestis arbatos ūkiu ir delikatus šios arbatos apdirbimas įtakoja subtilų, gaivų ir saldų arbatos skonį, primenantį medų su šlapios žolės niuansais.
     

    Kombučia #2

    Rock Oolong. Ši kompleksiškiausia šios partijos Kombučia iš abejingų nepaliekančios Rock Oolong arbatos su minerališku skoniu ir karamelės niuansais.

    Kombučia #3

    Jin Jun Mei. Sodrių skonių gerbėjams siūlome iš juodosios arbatos fermnetuotą kombučią, turinčią subtilų ir elegantišką skonį su džiovintų vaisių ir medaus natomis.  


    Vieno butelio tūris – 750 ml.
    Dėžę sudaro – 3 vnt.
    Laikyti šaltai!

     

    SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.


    Nuolatos tiesiogiai iš atokiausių arbatos ūkių mus pasiekiančios šviežios, ypatingo skonio arbatos savo savybėmis papildo skirtingus metų laikus. Taip pat kuria nuotaiką ir sujungia Jus su meistrais, kurie pagamino šias arbatas savo mažuose ūkiuose. Keturis kartus per metus iš šių arbatų fermentuojame riboto leidimo išskirtinio skonio kombučią, atrinkdami tris skirtingo skonio kombučios variantus Jūsų išskirtinėms progoms.

    Single tea kombučia linija nėra maišoma su žolelėmis, vaisiais ar prieskoniais, nes kiekviena mūsų pasirinkta arbata turi unikalų skonį ir stilių, atspindi arbatos kilmę, derlių ir ūkininkų gamybos metodą. Arbatos auginimo ir gamybos procese atsirandantys skonio niuansai dar labiau išryškėja kombučios gamybos procese, mūsų gaminamam gėrimui suteikdami dar unikalesnį skonį.

    Pirmoji šios kombučios fermentacija visada atliekama stikliniuose induose, o antroji fermentacija – šampano buteliuose, kur kontroliuojamas brandinimo procesas sukuria dar subtilesnius skonio niuansus. Kadangi naudojame retas, nedideliais kiekiais gautas arbatas, šios serijos kombučios yra riboto leidimo ir yra parduodamos tol, kol baigiasi atsargos. Kiekvieną ketvirtį ankstesnė linija nutraukiama ir išleidžiami trys nauji skoniai, todėl kiekvienas leidimas yra unikalus ir vienetinis.

    Daugiau asortimento rasite čia: Kombučia