SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.
SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.
Kaina 26 € su PVMŠią prekę turime sandėlyje.Vieno butelio tūris – 750 ml.
„Single Tea Kombucha“ – ypatingas „Tealure“ įkūrėjo Ernesto kūrinys. Tai riboto leidimo kombučios serija iš retų, šviežių, tiesiai iš smulkių ūkių atkeliavusių arbatų.
Laikyti šaltai!
-
2024 m. IV ketvirčio kalendorius:
Kombučia #1
Bao Hong Dragonwell. Woke skrudinta arbata, kuri pasižymi vienu išraiškingiausių žaliųjų arbatos aromatų, turinčių gaivų, šiek tiek saldų ir maloniai skrudintą skonį. Pagaminta tik iš jauniausių, pavasarį prasiskleidusiu arbatos krūmo viršūnėlių kurios autentiškai skrudinamos malkų ugnimi įkaitintame woke, kad Longjing arbata išlaikytų gaivumą ir originalų šios arbatos aromatą.Kombučia #2
Phou San Puerh. Žaliojo tipo Pu Erh arbata iš Phongsaly regiono, Laose, kurios gamyba ypatinga tuo, kad Phunoy žmonės rankomis renka arbatžoles iš 6 metrų aukščio arbatmedžių. Skinant lapelius tokiu būdu, per dieną galima priskinti tris - keturis kilogramus lapelių, iš kurių po džiovinimo gaunamas tik vienas kilogramas arbatos. Tokių arbatmedžių ypatumas - jų didelė šaknų sistema, kuri įauga giliau į mineralų turtingą dirvožemį, nei bet kuri kita arbatmedžio rūšis. Dėl šios priežasties arbatos iš šių sumedėjusių arbatmedžių yra labai kompleksiško ir ilgai išliekančio skonio
Kombučia #3
Dark Puerh. Brandinta Kinijos aukštikalnių Pu-erh arbata, kurios skonyje juntami žemiški, medžių ir prieskonių niuansai.
Vieno butelio tūris – 750 ml.
Dėžę sudaro – 3 vnt.
Laikyti šaltai!SINGLE TEA KOMBUČIA DĖŽĖ 3 vnt.
Nuolatos tiesiogiai iš atokiausių arbatos ūkių mus pasiekiančios šviežios, ypatingo skonio arbatos savo savybėmis papildo skirtingus metų laikus. Taip pat kuria nuotaiką ir sujungia Jus su meistrais, kurie pagamino šias arbatas savo mažuose ūkiuose. Keturis kartus per metus iš šių arbatų fermentuojame riboto leidimo išskirtinio skonio kombučią, atrinkdami tris skirtingo skonio kombučios variantus Jūsų išskirtinėms progoms.Single tea kombučia linija nėra maišoma su žolelėmis, vaisiais ar prieskoniais, nes kiekviena mūsų pasirinkta arbata turi unikalų skonį ir stilių, atspindi arbatos kilmę, derlių ir ūkininkų gamybos metodą. Arbatos auginimo ir gamybos procese atsirandantys skonio niuansai dar labiau išryškėja kombučios gamybos procese, mūsų gaminamam gėrimui suteikdami dar unikalesnį skonį.
Pirmoji šios kombučios fermentacija visada atliekama stikliniuose induose, o antroji fermentacija – šampano buteliuose, kur kontroliuojamas brandinimo procesas sukuria dar subtilesnius skonio niuansus. Kadangi naudojame retas, nedideliais kiekiais gautas arbatas, šios serijos kombučios yra riboto leidimo ir yra parduodamos tol, kol baigiasi atsargos. Kiekvieną ketvirtį ankstesnė linija nutraukiama ir išleidžiami trys nauji skoniai, todėl kiekvienas leidimas yra unikalus ir vienetinis.
Daugiau asortimento rasite čia: Kombučia