KOMBUČIA "POPULIARIAUSIŲ" SKONIŲ DĖŽĖ 12 vnt.

  • KOMBUČIA "POPULIARIAUSIŲ" SKONIŲ DĖŽĖ 12 vnt.

    Kaina 27.20  su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.

    Prenumeruokite pasirinktam laikotarpiui ir mes pasirūpinsime, kad kiekvieno mėnesio pradžioje Jus pasiektų 12vnt. kombučios dėžė.    

    Kombučios dėžė pripildyta mūsų populiariausiais skoniais.

    Dežėje rasite:

    Cirtrinžolė Mėta (3 vnt.)

    Originali (3 vnt.)

    Greipfrutai Apyniai (3 vnt.)

    Pasiflorai (3 vnt.)     

  • Vieno buteliuko tūris - 330 ml. 

    Vertiname jūsų laiką, todėl siūlome jums įsigyti mūsų kombučios prenumeratą, kuri pagerins Jūsų apsipirkimo patirtį. Kaip veikia Tealure prenumerata? Užsisakykite mūsų siūlomą prenumeratą, pasirinkite prenumeratos laikotarpį ir pasirinkti produktai Jūsų namus pasieks reguliariai sutartu laiku.

    Pasibaigus prenumeratai ji nėra automatiškai atnaujinama. Su paskutine siunta išsiųsime Jums el. laišką, primindami apie prenumeratos pabaigą, kad galėtumėte ir vėl užsisakyti automatinį pristatymą pasirinktam laikotarpiui.

    Užsisakius bent 3 mėnesių prenumeratą, siuntimas per kurjerį į namus - nemokamas.

    Kas yra Kombučia?

    Kombučia yra sparčiai populiarėjantis neapdorotas natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Beieškodami naujų dalykų, dažnai pamirštame senus ir išbandytus. Taip nutiko ir su kombučia. Šis gėrimas, turintis daugiau nei 2200 metų istoriją, pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą. Gyvas kombučia gėrimas gaminamas gerųjų bakterijų ir mielių pagalba ir yra vartojamas bei vertinamas dėl savo probiotinių savybių. Tealure kombučia puikiai gali pakeisti gazuotus saldžius gėrimus, nes po fermentacijos gėrimas tampa natūraliai putojančiu, turi platų skonių pasirinkimą ir tik apie 3.6g/100ml cukraus.

    Kas yra Vandens kefyras?

    Vandens kefyras, kuris kaip ir pieno kefyras, yra fermentuotas gėrimas, pagamintas vadinamųjų "kefyro grūdelių" pagalba. Šie grūdeliai - tai simbiozėje egzistuojančios kelios bakterijų ir mielių rūšys, kurios fermentacijos metu vandenį su cukrum paverčia į sveiką ir skanų probiotinį gėrimą. Kaip ir Kombučia, šis gėrimas tinka veganams, nes jo gamyboje nėra naudojamas pienas. Vandens kefyras turi apie 4.4g/100ml cukraus.

    Kombučia ir Vandens kefyro skonio skirtumai.

    Abu šie gėrimai gaunami natūralios fermentacijos metu, tačiau kombučioje dominuojančios acto rūgšties bakterios suteikia šiek tiek rūgštesnio skonio, o gamyboje naudojamos arbatos - skonio kompleksiškumo. Vandens kefyre dominuojančios lakto bakterijos nulemia švelnesnį šio gėrimo skonį, kuriuo mėgaujasi žmonės vengiantys rūgštesnės kombučios, o gėrime naudojamos vaisių tyrės primena gaivinantį, šviežią limonadą.

    Jeigu prenumeratos eigoje norėtumėte pakeisti pasirinktus skonius ar turite kitų pageidavimų dėl prenumeratos - lauksime žinutės.

     Laikyti šaltai!