KOMOREBI SENCHA ŽALIOJI ARBATA
KOMOREBI SENCHA ŽALIOJI ARBATA
Pavasarinė pirmojo skynimo Japoniška Sencha su giliu umami skoniu.
Arbatos rūšisŽaliojiRegionasMie, JaponijaAugimo aukštis400m.SkonisUmami, saldžiai žoliškasPuodelio kaina~ € 0,50-
"Komorebi" yra japoniškas žodis, reiškiantis "saulės spinduliai, besiskverbiantys pro medžius". Būtent pirmieji kaitresni saulės spinduliai pavasarį pažadina iš žiemos miego arbatos krūmus, kurie išskiria per žiemą sukauptus mineralus į pirmuosius tų metų arbatos lapelius. Pietinė Mie regiono dalis, esanti prie Daikou kalnų, skirtingai nuo šiaurinės dalies yra labiau orientuota į Sencha arbatos gamybą. Dėl vėsesnio klimato ir tankaus rūko šis regionas garsėja aukštos kokybės arbatomis. Būtent tokia ir yra Komorebi Sencha. Ši sencha auga arbatos sode kuris dėl kalnuotos lokacijos suteikia arbatos krūmams natūralų šešėlį, padidindami šios arbatos natūralų saldumą. Arbatos džiovinimo procese yra naudojama žemesnė temperatūra, kuri išlaiko natūralų arbatos aromatą ir skonį. Ilgai svajojome sulaukti šios išskirtinai meistriškos Sencha arbatos, kuri yra puikiausias ūkininko Hidenori su meile atlikto darbo ir gamtos bendradarbiavimo rezultatas. Iš šešių Sencha arbatos kokybės lygių, kuriuos mūsų draugas ūkininkas Hidenori gamina priklausomai nuo metų laiko, ši 100% rankomis nuskinta ir pagaminta iš Yabukita arbatos veislės, yra pati aukščiausia Sencha kategorija. Ši sencha turi gaivų augalinį skonį su salstelėjusiais jūros dumblių ir žolės niuansai.
Derlius - 05.2023
Galutinis arbatos apdirbimas iš Arachos - 08.2023
Paruošimo rekomendacija:
1 arb. š (2,5g.) / 200ml70° C
60 sekundžių pirmam pritraukimui, 30 sekundžių antram - trečiam pritraukimui.