Kombučios degustacija

  • Kombučios degustacija

    Skirtingų kombučios rūšių degustacija – nuo klasikinės iki su natūraliais priedais.

    Apie Degustaciją

    Kviečiame į išskirtinę kombučios degustaciją, kurios metu dalyviai turės galimybę susipažinti su 10 unikalių mūsų gaminamų kombučių rūšių. Siūlome paragauti klasikinių kombučių, brandintų ant žaliosios ir juodosios arbatos, taip pat sezoninių variantų, praturtintų vaisiais ar žolelėmis. Pristatome retąją Jun kombučią, mūsų gaminamą vandens kefyrą bei išskirtines „Single Tea“ kombučas, pagamintas tik iš vieno ingrediento – kruopščiai atrinktos arbatos, turinčios savo istoriją.

    Degustacijos metu supažindiname su kombučios fermentacijos procesu, atskleisdami, kaip arbata, cukrus ir SCOBY (simbiotinė bakterijų ir mielių kultūra) virsta gyvu, natūraliai gazuotu gėrimu. Dalyviai išmoks atpažinti skonio balansą, įvertinti rūgšties ir saldumo harmoniją bei sužinos, kodėl nepasterizuota kombučia išlaiko gyvą mikrobiotą, prisidedančią prie gėrimo naudos organizmui.

    Prisijunkite prie šios edukacinės ir skonių kupinos patirties, kuri atskleis kombučios pasaulio subtilybes!

    Kaip užsisakyti norima renginį?

    Skambučiu

    +370 676 07716

    Pranešimu

    susisiekti

    El. paštu

    info@tealure.lt