JUN KOMBUČIA RINKINYS

  • JUN KOMBUČIA RINKINYS

    Reta kombučios forma skirta fermentacijai su žaliąja arbata ir medumi.

  • Rinkinį sudaro:

    • Jun kultūra, kuri išauginta ant natūralaus lietuviško medaus ir žaliosios Himalajų arbatos
    • Stiprus pradinis skystis, supakuotas kartu su Jun kultūra, kuris yra būtinas sėkmingai fermentacijai
    • Natūralus lietuviškas medus pirmai fermentacijai
    • Žalioji Himalajų arbata pirmai fermentacijai
    • Auginimo instrukcijos
    • El. paštas atsakyti į Jūsų Jun kombučios auginimo klausimus.


    Ieškote aukštos kokybės birios žaliosios arbatos Jun gamybai? Mūsų žaliosios arbatos skiltyje rasite platų arbatų pasirinkimą. Jun Kombučios fermentacijai rekomenduojame Himalayan Pine arbatą, kuri ir buvo naudota auginti Jun kultūras.
    Užsisakant prekių už daugiau nei 35.00 eurus –pristatymas nemokamas!

    Kas yra Jun Kombučia?

    Tai reta Kombučios forma dar vadinama visų kombučių šampanu. „Jun Kombučia“ yra subtiliai skanus fermentuotas gėrimas, gaminamas iš žaliosios arbatos ir medaus, o ne iš klasikinės juodosios arbatos ir cukraus. Jun Kombučia yra unikali kultūra, turinti savo privalumų ir skonio savybių. Skonis yra ryškesnis ir šiek tiek švelnesnis nei tradicinės kombučios. Gėrimo spalva labai skaidri ir tyra. Jun kombučios kultūros gali atlaikyti šiek tiek šaltesnę temperatūrą, todėl tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie gyvena vėsesniuose namuose, kur sunkiau fermentuotųsi tradicinė kombučia.

    Pradinę Jun kultūrą 2018 m parsivežėme iš fermenterijos Berlyne ir iki šio laiko auginame Lietuvoje. Šiame Tealure Jun Kombučios rinkinyje rasite ingredientus, kurie Jums leis pasigaminti 1ltr Jun kombučios greičiau nei per savaitę. Jun kultūra kiekvieną savaitę vis auga, todėl ja galėsite dalintis su draugais arba didinti fermentuojamo gėrimo kiekį nors ir visą gyvenimą. Ją lengva paruošti namuose taip pat kaip ir tradicinę kombučią.

    Jun vs Kombučia

    JUN                                                                                  Kombucha

    Žalioji arbata ir medus                                                     Juodoji arbata ir cukrus

    Švelnesnio, subtilesnio skonio                                         Stipresnio, išraiškingesnio skonio

    Optimali fermentacijos temperatūra 21° – 26°C               Optimali fermentacijos temperatūra 24° – 30°C

    Stipriai gazuota                                                                 Vidutiniškai gazuota